címke: eb 2012

5 éve
A ma esti, Gyárfás Tamás úszóelnök által Budapestre hozott FINA-gálára 0, azaz nulla kategória győztese jön el. Éppen annyi, ahány szavazatot a szintén Gyárfás vezette 2012-es magyar futball-Eb-pályázaton begyűjtöttünk... 
8 éve
A vasárnap véget ért lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság után továbbra is a címét a tornán megvédő, világbajnok Spanyolország áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistájának élén. Magyarország változatlanul a harmincegyedik.
8 éve
Magyarországon a feleségek 60 százaléka nézte a labdarúgó Európa-bajnokságot, míg a kevésbé szoros párkapcsolatban élő nők inkább külön programot szerveztek maguknak - derült ki egy felmérésből.
8 éve
A Real Madrid középpályása a fifa.com-nak nyilatkozott a döntő másnapján, ahol picit odaszúrt a spanyol válogatott kritikusainak. 
8 éve
A csúfos vereség után minden olasz szaklap Xavit dicséri, síró olasz játékosokkal illusztrálja az Eb-döntőt.  A Corriere dello Sport speciel Cesare Prandelli szövetségi kapitányon kéri számon a taktikát.
8 éve
Az FFT helyszíni tudósítója Bologna főterén nézte a Eb-döntőt. A szomorúság ismeretlen fogalom Itáliában, az Eb-döntő előtt, alatt és után is mosolyogtak a helyiek. Íme, tessék!