címke: DVSC

Tehetséggyanús / 1 éve
Bemutatjuk Baranyai Nimródot, a DVSC szélsővédőjét, akinek a példaképe a Barcelona magyar legendája, Kubala László, és ha nem focizik, akkor szeret sakkozni.
8 éve
Nem vitás, a DVSC-TEVA felkészülésének első napjai egy olyan labdarúgóról szóltak a médiában, aki részt sem vett a munkában. Adamo Coulibaly szokásához híven ezúttal is később érkezett vissza Magyarországra, a francia gólkirály idén tizenkét nap plusz pihenőt engedélyezett magának - írja a haon.hu
8 éve
Németh Norbert, az Eger középpályása elvetődéses, ollózásos góljával harmadik lett a honlapunk által meghirdetett Év gólja versenyben. Németh - aki feleségével, a Barátok közt egykori sztárjával, Konta Barbarával érkezett a gálára - nyilatkozott a FourFourTwo-nak.
8 éve
Tizenkét pontra nőtt a DVSC és a Videoton lemaradása az élen álló Győrrel szemben. Habár még messze a bajnokság vége, a két üldöző csapat elszállni látszik. Vagy van még visszaút számukra? - teszi bel a kérdést a Bors.
9 éve
Lenyűgöző volt, ahogy a Haladás tegnap elbánt a Fradival a Magyar Kupában. Artner Tamás, a vasiak mestere azonban lehűti a dobogóról álmodozó rajongókat: „Hol van az a nyolcadik hely?”
9 éve
Győrben is nyert a DVSC, és 2–1-es sikere minden bizonnyal bajnoki címet ér Kondás Elemér csapatának, amely immár nyolc ponttal vezeti a tabellát.