címke: Dombi Tibor

Kérdezd meg pacekba! / 5 hónapja
Tényleg papuccsal dobálta otthon a Kiprich-posztert? Miért szereti a New England Patriots edzőjét, és miért Csank Jánost? Hogyhogy nem lett belőle sprinter? Zavarja, hogy Czvitkoviccsal él együtt a volt felesége? Ezekre a kérdésekre is válaszol a debreceni legenda.
A másik életem / 2 éve
A Loki és a magyar válogatott egykori oszlopos tagja, Dombi Tibor másfél évtizede zenél - a rá jellemző nagy alázattal.
4 éve
Lukács Lacival, a Tankcsapda frontemberével, Barcelonában futotta első félmaratonját, most pedig a SPAR Budapest Maraton előtt áll. Interjú a legutóbbi "kudarcból" tanuló, heti 60 kilométerrel készülő Dombi Tiborral.
7 éve
Tényleg papuccsal dobálta otthon a Kiprich-posztert? Miért szereti a New England Patriots edzőjét, és miért Csank Jánost? Hogyhogy nem lett belőle sprinter? Zavarja, hogy Czvitkoviccsal él együtt a volt felesége? Aki válaszol: Dombi Tibor.
7 éve
A FourFourTwo most teljesen meggyőződött arról, hogy Dombi Tibor aztán nem egy telefonnyomogató, zselébe áztatott, agyontetovált sablonfocista. A Loki ikonikus futballistája tisztában van önmagával, nem bonyolítja túl a dolgokat. A magazin májusi számában pacekba válaszolt olyan kérdésekre, hogy mennyire volt "gáz" - ahogy ő fogalmaz - a némettudása Frankfurtban, hogy nem zavarja-e, hogy volt csapattársával él együtt a volt felesége, és hogy minek köszönhető az, hogy még most is aktív játékos.
7 éve
Mi a közös Samuel Eto'oban, Matthias Sammerben és Dombi Tiborban? Ugyanaz volt velük a gond, mint Jimmy Rimmerrel az Arsenalban, vagy a Barcelonából jött Rafa Márquezzel a New York Red Bulls csapatában. Bár utóbbi kettőt a beképzeltsége miatt nem szerették a csapattársai, a többieknek is meggyűlt a bajuk azokkal, akikkel pedig olajozottan kellett volna együttműködniük a pályán. A FourFourTwo Magazin márciusi számában összegyűjtöttünk tíz híres esetet, és hogy mi is volt a "difi" a játékosokkal.