címke: Djibril Cissé

Kérdezd meg pacekba! / 2 hete
„Roy Keane üvöltözött velem az öltözőben. Tizenöt évvel vetett vissza a fejlődésben, de azért szerettem őt.” Djibril Cissé az FFT olvasóinak kérdéseire válaszolt.
5 éve
Valbuena (középen) és Cissé (jobbra) a francia válogatottban még egymást ölelgette (fotó: theguardian.com)   [BANNER133]   A francia L'Equipe arról számolt be, hogy három társával együtt letartóztatták a korábbi 41-szeres francia válogatott csatárt, Djibril Cissét, mert bűnszervezetben elkövetettt zsarolással vádolják.   A vád: Cissé és társai zsarolták a Lyon 50-szeres válogatott szélsőjét, Mathieu Valbuenát, akiről állítólag a birtokukba jutott egy in flagranti szexvideó.    A lap szerint ugyan már elengedték a korábban kétszeres francia, egyszeres görög gólkirály, most 34 évesen a Saint-Pierroise-ban levezető Cissét, mert egyelőre nem bizonyítható a zsaroló videófelvétel meglére, de ha bebizonyosodik a vád, Cissé legalább ötéves börtönbüntetéssel számolhat.    Cissé és Valbuena a Marseille-ben és a francia válogatottban is csapattársak voltak.   Nincsenek mostanában könnyű napjai Valbuenának: nemrégiben korábbi csapata, a Marseille szurkolói akasztófát ácsoltak neki a lelátón, amikor a Lyon játékosaként tért vissza a stadionba. 
7 éve
Az Essien által szervezett Game of Hope-on (Remény Meccse) számos celeb megjelent a nagyvilágból. Adebayor, Ballack és Cissé táncra perdült. 
1