címke: Dirk Berger

7 éve
Ha ma valaki kijön a stadionba, azt látja, hogy a klubnak nincs egyetlen partnere sem, nincsenek szponzorok, nincsenek reklámok a pályát körülvevő reklámtáblákon. Ez a helyzet, egyetlen ember, Michael Budzinski tartja életben ezt a csapatot. Egyetlen társunk pedig a Kubala Akadémia. Mindez befolyásolja a körülményeket, ahogy dolgozunk. Más helyről nem kapunk támogatást, miközben több olyan magyar klub van, amely önkormányzati, de akár állami támogatást is kap. Mi soha nem kaptunk ahhoz például támogatást, hogy a Fáy utcainál jobb pályán edzhessünk - mondta Dirk Berger, a Vasas edzője abban a videóüzenetben, melyben kifejtette, miért is áll ott a Vasas, ahol.
8 éve
Próbajátékosok hada lepte el a Vasast a héten, közülük a klub leigazolta a német Tom Schulzot. Minő véletlen: a játékos épp az edző, Dirk Berger nevelt fia.
8 éve
Tíz nappal ezelőtt edzőváltás volt a Vasasnál, annak ellenére, hogy Szapor Gáborral szárnyalt a csapat az ősz második felében. A német tulajdonos azonban honfitársával képzeli el a jövőt.
1