címke: Dinamo Kijev

Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Tényleg 40 cigit szívott naponta? Hogyan hatott rá Csernobil? Valóban nem kellett Nyíregyházán? Szívesen bokszolna Klicskóékkal? A kérdéseidre válaszol, Andrij Sevcsenko.
Akkor, régen... / 5 hónapja
A Ferencváros Dinamo Kijev elleni, bázeli vereségét a szurkolók között kisebb letargia követte, a hivatalos magyar sajtó viszont alig burkoltan ünnepelte – a szovjeteket.
Kötelező olvasmány / 1 éve
„Egy ötletes, szép borítóval, egy korrektor hathatós közreműködésével ez kiváló kötet lenne.”
4 éve
A Dinamo Kijev koncsa-zaszpai edzőközpontjában hivatalosan szerdán mutatták be – egy sajtótájékoztató keretén belül - a magyar válogatott 37-szeres válogatott hátvédjét. A futballista ennek apropóján őszintén beszélt az első napok nehézségeiről, amelyet új csapatánál, az ukrán rekordbajnoknál tölt.
5 éve
Szurkolóinak rasszista megnyilvánulása, illetve rendbontása miatt a következő két hazai európai kupamérkőzésén zárt kapuk mögött kell pályára lépnie a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának.
5 éve
Nem mindennapi körülmények között ért véget a Dinamo Kijev-Sahtar Donyeck ukrán Szuperkupa mérkőzés. A rendes játékidő utolsó percében, 0-0-ás állásnál Olekszandr Sovkovszkijt, a Dinamo kapusát kiállították, és mivel a kijevieknek nem volt több cseréjük, Aleksandar Dragovic, a kijevi együttes osztrák középhátvédje állt be a kapuba. Négy perc alatt két gólt kapott.