címke: Dinamo Kijev

Kötelező olvasmány / 11 hónapja
„Egy ötletes, szép borítóval, egy korrektor hathatós közreműködésével ez kiváló kötet lenne.”
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Tényleg 40 cigit szívott naponta? Hogyan hatott rá Csernobil? Valóban nem kellett Nyíregyházán? Szívesen bokszolna Klicskóékkal? A kérdéseidre válaszol, Andrij Sevcsenko.
3 éve
A Dinamo Kijev koncsa-zaszpai edzőközpontjában hivatalosan szerdán mutatták be – egy sajtótájékoztató keretén belül - a magyar válogatott 37-szeres válogatott hátvédjét. A futballista ennek apropóján őszintén beszélt az első napok nehézségeiről, amelyet új csapatánál, az ukrán rekordbajnoknál tölt.
4 éve
Szurkolóinak rasszista megnyilvánulása, illetve rendbontása miatt a következő két hazai európai kupamérkőzésén zárt kapuk mögött kell pályára lépnie a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának.
5 éve
Nem mindennapi körülmények között ért véget a Dinamo Kijev-Sahtar Donyeck ukrán Szuperkupa mérkőzés. A rendes játékidő utolsó percében, 0-0-ás állásnál Olekszandr Sovkovszkijt, a Dinamo kapusát kiállították, és mivel a kijevieknek nem volt több cseréjük, Aleksandar Dragovic, a kijevi együttes osztrák középhátvédje állt be a kapuba. Négy perc alatt két gólt kapott.
5 éve
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága szerdán szektorbezárással büntette a Dinamo Kijevet, mivel az ukrán klub szurkolói múlt hét csütörtökön a Guingamp elleni Európa Liga-mérkőzésen a pályára özönlöttek és összecsaptak a biztonságiakkal.