címke: Diego Lopez

6 éve
Délelőtti híreink igazak voltak, és az ügy végére korában került pont a vártnál: az olasz élvonalban, az AC Milan játékosaként folytatja pályafutását Diego López, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid kapusa.  
6 éve
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a klubon belül már eldöntötte a Diego López - Iker Casillas kérdést, és úgy döntött, a klublegendát tartja meg. López közben már az AC Milannal tárgyal, ahol a hétvégén már megegyezés is várható, már ha a bérben sikerül megegyezni.
6 éve
Már régóta sejthető volt, hogy a kettő kapus közül csak az egyik maradhat. Most eldőlt, kit választott Carlo Ancelotti vezetőedző.
6 éve
A Marca információi szerint a Real Madrid leigazolta a Levante 27 éves, Costa Ricai-i kapusát, a világbajnokságon meggyőző teljesítményt nyújtó Keylor Navast. Ez egyben azt is jelenti, hogy a jelenlegi keretből Iker Casillas és/vagy Diego López biztosan távozik a dpanyol fővárosból.
6 éve
A Real Madrid megduplázta López Jakab fizetését, ez arra utal, hogy Ancelotti Károly továbbra is vele számol a kapusposzton. Mindeközben Casillas Izsák házat vásárolt, és nem Madridban.
6 éve
A spanyol bajnokságban López Jakab (aki magát Diego Lópeznek hívja), a Bajnokok Ligájában Casillas Izsák. Azért, mert így döntött Ancelotti Károly.
7 éve
López Jakab annyira meggyőzően helyettesítette idén a Real Madrid kapujában a kirobbanthatatlannak hitt Casillas Izsákot, hogy több európai csapat is szemet vetett rá. Köztük egyik a Milan, amely nagyon szeretné szerződtetni a hálóőrt.
7 éve
Diego López a Zaragoza elleni bajnokin is kirobbanó formában védett, José Mourinho pedig a meccs utáni sajtótájékoztatón utalt rá: Iker Casillasnak nehéz dolga lesz, ha szeretné visszaszerezni az 1-es pozíciót.