címke: diego forlan

interjú / 9 hónapja
Az uruguayi sztár éppen elkezdte edzői karrierjét a Penarolnál, ahol Vadócz Krisztián mestere is volt, de az interjú óta megköszönték a munkáját...
Kérdezd meg pacekba! / 11 hónapja
Libertadores-kupa vagy Bajnokok Ligája? Milyen volt a viszonya José Mourinhóval? Ki volt a leg­na­gyobb bohóc az argentin válogatottban? Milyen a Superclásico?
Kérdezz, mi válaszolunk! / 1 éve
Mikor kell egy támadónak visszalépnie? Uruguay csatárzsenije, Diego Forlán elmagyarázza
Top 10 / 2 éve
Még a legjobb futballisták is képesek elszúrni olyan helyzeteket, amiről azt gondolnánk, hogy a tévé előtt a fotelben ülve mi magunk is be tudnánk gyötörni valahogy a labdát a kapuba. A FourFourTwo munkatársa összeszedte a tíz legemlékezetesebb esetet, amikor az ordító helyzet ellenére nem született gól.
5 éve
Bemutatták új csapatánál, az uruguayi Peñarolnál Diego Forlánt.
7 éve
Megelepő sztorival áll elő a gps.ro oldal. A történet szerint nemcsak Ronaldót, de Forlánt is Bölöni László fedezte fel, igaz, őt végül nem sikerült leigazolnia.
8 éve
Az uruguayi támadó úgy fest, újra formában, az Internacional neki köszönhetően győzött az Esportivo ellen. Az egykori Atlético-kedvenc két gólt szerzett a találkozón, először távolról volt eredményes, majd két védőt is elfektetett, mielőtt megszerezte második gólját.
8 éve
Diego Forlán és az Inter szerződést bontott, így Lúcio után egy újabb nagy név távozhat Miláánó kék-fekete feléből, noha az uruguayi nem menne messzire.