címke: Didier Deschamps

Örömfoci / 3 hónapja
A 2018-as diadalmenet csak a kezdet: a 22 éves Kylian Mbappé most még nagyobb hatással lehet a francia válogatott sorsára, ráadásul az Eb-győzelemmel az Aranylabdát is nagy eséllyel megkaphatja. Ha győz, évtizedes uralom vár rá.
Örömfoci / 4 hónapja
Didier Deschamps a francia válogatott csapatkapitányaként lett világbajnok 1998-ban, majd két évvel később megnyerte az Európa-bajnokságot is. Most, hogy edzőként 2018-ban ismét világbajnokká tette a franciákat, az idén nyáron történelmet írhat, és befejezheti, amit elkezdett.
Örömfoci / 1 éve
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a legkiválóbbak előtt. Íme, az FFT listájának második része.
Francia válogatott / 2 éve
Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó-szövetség elnöke szerint Karim Benzema már soha többet nem fog játszani a francia válogatottban.
7 éve
Samir Nasri annyira megsértődött azon, hogy Didier Deschamps kihagyta a világbajnokságra utazó francia keretből, hogy később le is mondta a válogatottságot, most pedig a szövetségi kapitányt és a csapattársait hibáztatja a kialakult helyzetért.
7 éve
Vizsgálatot kért a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA) a brazíliai világbajnokságon ma este bemutatkozó francia válogatott, mert gyanújuk szerint egy kémrepülő kutakodott a keddi edzésükön Porto Alegrében.