címke: Détári Lajos

Örömfoci / 2 hónapja
A magyar labdarúgás már (h)őskorában is gazdag volt becenevekben, ami jelzi, hogy bár a sportág eleinte az urak játéka volt, hamar a mindennapi élet rajongott részévé vált.
Akkor, régen... / 8 hónapja
Pelé, Maradona, Döme, és a világ színe-java. Az angol liga 1987-ben ünnepelte százéves fennállását, ennek örömére futballfiesztát szerveztek a Wembleyben.
1 éve
A Gellei Imre vezette magyar öregfiúk-válogatott október 11-én, szerdán 17.00 órakor az ukránokat fogadja az Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrumban.
3 éve
Sorozatunkban a FourFourTwo Év gólja-verseny egy-egy zsűritagjának segítségével napról napra bemutatunk egy gólt a FIFA Puskás-díjára jelölt találatok közül. A francia Philippe Mexes gólját Détári Lajos elemzi.
3 éve
Détári Lajost is beválasztották a görög rekordbajnok, idén megalapításának 90. évfordulóját ünneplő Olympiakosz Pireusz szurkolói minden idők legjobb csapatába.
4 éve
A veol.hu értesülése szerint Détári Lajos annyi zrikát kapott, amiért megye III-as csapat edzői posztját vállalta el, hogy inkább visszalépett, és mégsem lesz a Balatonszepezd edzője.
4 éve
A pénteki játéknap legnagyobb megleptése Costa Rica második győzelme volt a labdarúgó-világbajnokságon, hiszen Uruguay után Olaszországot is legyőzve továbbjutott a D-csoportból, melyet a torna halálcsoportjának is neveznek. A siófoki vb-terasz FourFourTwo színpadán Détári Lajossal beszélgettünk az összecsapásról, a csoport alakulásáról, és arról, mit csinálhattak volna az olaszok másképp a győzelem érdekében.