címke: Dennis Bergkamp

Kérdezd meg pacekba! / 5 napja
Igazolhatott volna a Barcelonába? Hatással volt játékára, hogy fél a repüléstől? Melyik volt a legemlékezetesebb gólja? Ki nyert volna egy az egy ellen: ő vagy Henry? Kérdéseidre válaszol: Dennis Bergkamp.
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Igazolhatott volna a Barcelonába? Hatással volt játékára, hogy fél a repüléstől? Melyik volt a legemlékezetesebb gólja? Ki nyert volna egy az egy ellen: ő vagy Henry? Az FFT-olvasók kérdéseire válaszolt a holland legenda.
Örömfoci / 2 éve
Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján felidézzük a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a rúgott gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!
3 éve
Új sorozatunkban az FourFourTwo.hu három szerkesztőjének szemüvegén mutatunk be korábbi futballikonokat. Az első részben Dennis Bergkamp játékára emlékezünk.
5 éve
Tizenkilenc évvel ezelőtt, 1995. augusztus 19-én a Middlesborough ellen debütált az angol élvonalban a holland Dennis Bergkamp, aki később legenda lett az Arsenal csapatában. A FourFourTwo.hu a csatár legemlékezetesebb góljával emlékszik meg a nagy napról, amelyet hét évvel később, 2002. március 3-án szerzett a Newcastle United ellen.
6 éve
Dennis Bergkamp, az Arsenal legendája ma már az Ajax csapatánál dolgozik, Frank de Boer edző asszisztenseként. Ebben a minőségében persze ott van a csapat edzésein is, ahol legutóbb azért megmutatta a srácoknak, hogy kell lazán kilőni a ficakot. Amszterdamban van kitől tanulni, nem hiába lett a világ legjobb utánpótlásképző bázisa. Videó.
1