címke: Dél-Korea

Örömfoci / 2 éve
Hagyjuk Donald Trump és Kim Dzsong Un történelmi jelentőségű kézfogását, Észak- és Dél-Korea rég vágyott békéjéért az Egyesült Koreaiak Japánban csapat (United Koreans in Japan) tette meg az első lépéseket. Céljuk megnyerni a CONIFA-világbajnokságot.
3 éve
Szintén beszámoltunk arról is, hogy a Videoton válogatott támadója a dél-koreai élvonalba, a Csonnam Dragons együtteséhez szerződött. A játékos a szerződés aláírását követően az F-Group ügynökségen keresztül nyilatkozott. 
5 éve
Létrejött az „álomdöntő” az Ázsia-kupán, miután a második elődöntőben a házigazda Ausztrália magabiztos játékkal, 2-0-ra legyőzte az Egyesült Arab Emírségeket.
6 éve
Ha csak a statisztikai adatokat nézzük, egyenlő erők küzdelmét hozta az Oroszország-Dél Korea mérkőzés. És minő véletlen, 1-1-es döntetlen született a meccsen. Persze, az ázsiaiak góljához kellett egy kis orosz segítség is.  
8 éve
A dél-koreai válogatott szerezte meg a bronzérmet a londoni olimpia férfi labdarúgótornáján azzal, hogy a harmadik helyért rendezett mérkőzésen pénteken 2-0-ra legyőzte Japán csapatát.