címke: David Villa

top 10 / 2 éve
Érdekes felidézni, mennyire emlékszik az ember a négy évvel ezelőtti világbajnokságra. A nagy gólokat persze memorizálja mindenki, a FourFourTwo most összeszedte a tíz legemlékezetesebb találatot a brazíliai tornáról.
Interjú / 2 éve
Martin Harasimowicz
David Villa, a válogatottba 35 évesen visszahívott egykori Barca-sztár még most is az észak-amerikai MLS-ben villog, és tavaly ősszel válaszolt a FourFourTwo néhány kérdésére is.
3 éve
Kijelölte a spanyol válogatott keretét az Olaszország (szeptember 2.) és a Liechtenstein (szeptember 5.) elleni világbajnoki selejtezőkre Julen Lopetegui szövetségi kapitány, és egy meglepetés már biztosan van benne.
6 éve
A címvédő Los Angeles Galaxy és Chicago Fire pénteki összecsapásával rajtol az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) 2015-ös szezonja, amelyben több új sztárjátékos, és Németh Krisztián személyében egy magyar válogatott is megmutathatja magát. 
6 éve
Ha hinni lehet a nem mindig a megbízhatóságáról híres spanyol Cadena Cope-nek, akkor David Villa a következő idényben már nem az Atlético Madrid játékosa lesz.