címke: David Silva

Az én csapatom / 1 éve
A Liverpool – korábban a Leeds, a Newcastle, az Aston Villa és a Manchester City – hőse korábbi és jelenlegi csapattársaiból rakta össze csapatát. Szalah nem fért be.
Premier League / 2 éve
Az angol futball történetében, és különösen a Premier League eddigi huszonhat évében sok világklasszis külföldi játékos játszott Angliában, így nem volt könnyű kijelölni azt a sztárt, aki eddig a legjobb volt az adott klub történetében. A FourFourTwo azért kísérletet tett rá.
Top 10 / 2 éve
A mérkőzéseket sokszor a középpályán nyerik meg, vagy éppen veszítik el, ami jól mutatja, mennyire kiemelkedő ez a csapatrész, és az itt játszó futballisták mennyire kitüntetett helyzetben vannak. A FourFourTwo munkatársa összegyűjtötte a tíz legjobbat a Premier League történetéből.
2 éve
A Manchester City David Silva duplájával magabiztosan robog tovább az angol bajnoki cím felé vezető úton, a spanyol játékmester ezúttal a Stoke City otthonában talált be kétszer. Josep Guardiola együttesének harminc forduló után 16 pont az előnye a tabella élén a városi rivális Uniteddel szemben.
8 éve
A Manchestre City nem hagyja, hogy elhappolják legjobb játékosait, öt évvel meghosszabbította spanyol világbajnokával szerződését.
8 éve
Legújabb sorozatunkban összegyűjtjük a Bundesliga, a Premier League, a Serie A, a La Liga legdrágább játékosait, záróakkordként pedig megnézzük, mi a helyzet Magyarországon, az NB I-ben. Negyedik rész: Premier Leauge.