címke: David Moyes

Old Trafford / 2 éve
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
rangsor / 3 éve
Alex Hess
A FourFourTwo kielemezte a 2017/18-as szezon jelenlegi edzőit a Premier League-ben, és az általuk nyújtott munka illetve teljesítmény alapján kialakította a saját listáját. Nézzük, ki a legjobb!
top 10 / 3 éve
Amit Katwala
Bár az 1992-ben útjára indult Premier League-ről azt tartják, hogy a világ legerősebb bajnoksága, majdnem minden szezonban akad egy olyan csapat, amely bizonyítja, hogy nem sok keresnivalója van ott. Részeg csapatkapitányoktól a morcos menedzsereken át, ezek az együttesek statisztikailag valóban a bajnokság történetének valaha volt legrosszabb csapatait alkotják.
5 éve
A jó választáshoz szerencse is kell. Egy-egy kispad nagyon hívogató tud lenni - főleg, ha az ember úgy érzi, nagy lépés következik a karrierjében, ha elfogad egy állásajánlatot. Öt edző történetét idézzük fel, aki a rossz pillanatban rossz kispadot választottak, ezt pedig igencsak megsínylette a pályafutásuk.
6 éve
Miért választotta a Cambridge-et? Tényleg összecsapott Duncannel? Ehettek sült krumplit a Unitednál? Miért a La Liga, és nem a Premier League? Aki válaszol: David Moyes!
6 éve
A Manchester United csapatától áprilisban menesztett David Moyes lett a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Sociedad új vezetőedzője.