címke: David Luiz

örömfoci / 7 hónapja
David Luiz 2014-ben hagyta ott a Chelsea-t, majd később szenzációsan tért vissza. A Premier League udvari bolondját hamarosan királlyá koronázhatják.
top 10 / 10 hónapja
Érdekes felidézni, mennyire emlékszik az ember a négy évvel ezelőtti világbajnokságra. A nagy gólokat persze memorizálja mindenki, a FourFourTwo most összeszedte a tíz legemlékezetesebb találatot a brazíliai tornáról.
4 éve
A Bajnokok Ligája-címvédő Real Madridból öt, a Barcelonából pedig négy játékos szerepel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a futballistákat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFPro) által kiadott szerdai listán, amelyről az Év csapatába kerül majd a négy legtöbb szavazatot begyűjtő védő.
4 éve
Dunga, Brazília régi-új szövetségi kapitánya először hirdette ki a válogatott keretét a hazai rendezésű, de kudarccal végződött világbajnokság óta. A tréner nem bízta a véletenre, egyben kritikát mondott elődje, Luiz Felipe Scolari munkájáról is azzal, hogy 13 játékost hagyott ki a tornán szerepelt csapatból.
4 éve
A brazil David Luiz a világ valaha volt legdrágább védője lett a nyáron, miután a Paris Saint-Germain nagyjából 50 millió fontért megvásárolta a Chelsea csapatától. A játékos szerint a londoniak - és edzőjük, José Mourinho - megérzik majd, hogy sem ő, sem a klublegenda Frank Lampard nincs már a csapatban, mert hagyták őket elmenni.