címke: Danny Welbeck

Wenger után / 10 hónapja
Chris Flanagan
Arsene Wenger távozásával nyáron biztosan változások lesznek az Arsenal keretében, és bár még nem tudni, ki lesz az új edző, valószínűleg felforgatja majd a együttest. A FourFourTwo összeszedte azt az öt játékost, akiknek leginkább aggódniuk kell.
4 éve
Két egymást követő vereség után szombaton győzni tudott az Arsenal az angol labdarúgó Premier League-ben: a Bajnokok Ligájában már nyolcaddöntős londoniak a 13. forduló nyitómeccsén a West Bromwich Albion otthonából hozták el a három pontot. A mérkőzés egyetlen gólját Danny Welbeck szerezte a 60. percben.
4 éve
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere hosszú évek óta hadilábon áll az átigazolási időszakokkal, bár az utóbbi két nyáron azért szerzett pár minőségi, világklasszis játékost. Viszont vannak a csapaterősítésnél fontosabb dolgok is, idén például pápai audiencián járt a piac utolsó napján a Vatikánban járt.
4 éve
Liam Brady, az Arsenal egykor legendás ír támadó középpályása szerint a londoni csapat új szerzeménye, a Manchester Unitedtől érkezett Danny Welbeck lehet a csapat új Therry Henry-ja, aki először szintén szélsőt játszott Arsene Wenger együttesében.