címke: Danny Welbeck

Top 10 / 2 éve
Nem minden csapatnak van annyi pénze, hogy a legnagyobb sztárokat vásárolja össze, de számukra is van remény. A FourFourTwo összegyűjtött tíz sztárjátékost, akikért nem kell átgazolási díjat fizetni.
Wenger után / 3 éve
Chris Flanagan
Arsene Wenger távozásával nyáron biztosan változások lesznek az Arsenal keretében, és bár még nem tudni, ki lesz az új edző, valószínűleg felforgatja majd a együttest. A FourFourTwo összeszedte azt az öt játékost, akiknek leginkább aggódniuk kell.
7 éve
Két egymást követő vereség után szombaton győzni tudott az Arsenal az angol labdarúgó Premier League-ben: a Bajnokok Ligájában már nyolcaddöntős londoniak a 13. forduló nyitómeccsén a West Bromwich Albion otthonából hozták el a három pontot. A mérkőzés egyetlen gólját Danny Welbeck szerezte a 60. percben.
7 éve
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere hosszú évek óta hadilábon áll az átigazolási időszakokkal, bár az utóbbi két nyáron azért szerzett pár minőségi, világklasszis játékost. Viszont vannak a csapaterősítésnél fontosabb dolgok is, idén például pápai audiencián járt a piac utolsó napján a Vatikánban járt.