címke: Dani Alves

Az én csapatom / 2 hónapja
Liverpooli kapustól Törőcsik Andrásig rengeteg barcelonai is elfér Kozma István, a korábbi újpesti középpályás kezdőcsapatában.
Kérdezz, mi válaszolunk! / 3 hónapja
Dani Alves tanácsaival még hatékonyabban tudjátok majd alkalmazni a letámadást.
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Miért szeretett az Arsenal ellen játszani? Miért nem lett a Manchester City futballistája? Tudna még tehenet fejni? Aki válaszol az olvasóknak: Dani Alves.
3 éve
Dani Alves örült volna, ha a Barca után a brazil válogatottnál is Guardiola keze alatt dolgozhatott volna (fotó: t-online.de) [BANNER201]   Dani Alves elárulta: Guardiola felajánlkozott a brazil szövetségnek.   Érdekességgel állt elő a Bola de Vez című lapnak Dani Alves, a Barcelona játékosa Pep Guardioláról: „A világbajnokság előtt Guardiola felajánlotta szolgálatait a brazil szövetségnek, de a vezetőség nem akarta őt a szövetségi kapitányi posztra. Pep azt mondta, a világ legjobb csapatát faragná a selecaóból, és már van egy kiváló stratégiája is - mégis elutasították... Azzal indokolták ezt, hogy a brazil emberek nem fogadnák el Guardiolát a válogatott irányítójaként. Hatalmasat hibáztak ezzel, mert a világ legjobb edzőjét utasították el. Vagyis tulajdonképpen nem érdekelte őket a válogatott jó szereplése… Megszerezhettük volna Pep Guardiolát, és még nem is került volna sokba! Erre egyszerűen nincs magyarázat!"   Dani Alves felháborodása már csak annál is inkább érthető, mivel a brazil csapat az elődöntőben történelmi, 7-1-es vereséget szenvedett Németországtól Luiz Felipe Scolari vezetésével, a néhány napja véget ért Copa Américán pedig már a negyeddöntőben búcsúzott Dungával.