címke: Cristiano Ronaldo

Örömfoci / 1 hónapja
Messi, Neymar és Mbappé éppen versenybe száll a Barcelona legendás MSN-hármasával. Rajtuk kívül azonban találtunk még halálos csatársorokat, amelyek garantáltan rémálmot okoztak a védőknek.
Örömfoci / 3 hónapja
Cristiano Ronaldo a Manchester United bajnokaként hagyta ott a Premier League-et 2009-ben, és már nyolc éve annak, hogy a csapat a csúcson járt. A csodagyerek visszatért, és nem éri be trófea nélkül.
Örömfoci / 3 hónapja
Jack Grealish szinte vezényszóra harcolja ki a szabadrúgásokat, de páratlan technikája ellenére nem fért fel a Premier League minden idők legjobb cselezőinek listájára. Legalábbis még nem…
Premier League / 4 hónapja
Az angol futball, és különösen a Premier League történetében sok világklasszis külföldi játékos játszott, így nem volt könnyű kijelölni azokat a sztárokat, akik eddig a legnagyobb hatással voltak a nagyobb klubok játékára. A FourFourTwo azért kísérletet tett rá.
Kipróbálva és tesztelve / 5 hónapja
Az FFT kipróbált egy hasizomfejlesztő eszközt, amit CR7 is használ. Kinek kell edzőterem?
Kvíz / 7 hónapja
Cristiano Ronaldo, a valaha volt egyik legjobb európai játékos búcsúzott az Európa-bajnokságtól, de mielőtt Lionel Messivel kisajátították volna az Aranylabdát, a kontinens játékosai uralták a díjat.