címke: Copa del Rey

2 éve
Szerdán Angliában, Németországban és Spanyolországban is bizonyíthatnak a kiscsapatok (is).
2 éve
Bár uralta a mérkőzést, a Barcelona csak 1-0-ra tudta legyőzni a Valencia együttesét a Copa del Rey elődöntőjének első meccsén a Camp Nouban, a visszavágót 8-án rendezik az Estadio de Mestallában.
2 éve
Csütörtök este rendezik a spanyol Király-kupa első elődöntőjét, amelyen a Barcelona a Valencia csapatát fogadja a Camp Nouban. Mivel a Real Madrid már kiesett, a sorozat legnagyobb favoritjának a katalánok tekinthetők, akik történetük harmincadik során harmincadik alkalommal hódíthatják el a trófeát.
2 éve
Nem erőltette meg magát a Barcelona a városi rivális Espanyol ellen, és egyetlen góllal ugyan, de a Valencia, a Sevilla és a Leganés után továbbjutott a legjobb négy közé a Király-kupában. Philippe Coutinho győztes meccsen mutatkozott be a katalánoknál.
2 éve
Csütörtökön játsszák a spanyol Király-kupa utolsó negyeddöntőjét a szezonban, eddig a Valencia, a Sevilla és meglepetésre a Real Madridot kiverő Leganés már az elődöntőbe jutott. A ma esti, Camp Nouban játszott meccsen a Barcelona a favorit, de hátrányból indul, ugyanis az első meccsen a városi rivális Espanyol nyert 1-0-ra.