címke: Clarence Seedorf

Kérdezd meg pacekba! / 7 hónapja
Melyik BL-győzelmének örül a legjobban a négy közül? Miért rakta ki Van Basten a holland válogatottból? Mi a jobb: egy Milan-rangadó vagy az El Clásico? És hol a raszta? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a holland legenda.
7 éve
Úgy néz ki, nem sikerült túl barátira Clarence Seedorf és a Milan búcsúja. Az olasz csapatot az előző idényben irányító tréner ugyanis bejelentette, bepereli a Milant.
7 éve
A játékosként legendává vált Calrence Seedorf edzőként csak egy fél szezont kapott az AC Milan vezetőitől, miután ő sem tudott csodát tenni a csapat kispadján, és nyolcadik helyen végzett az olasz bajnokságban. A helyére egy másik klubikon, Filippo Inzaghi ül.
7 éve
Clarence Seedorf, az AC Milan vezetőedzője szerint népszerű csatárában, Mario Balotelliben valóban óriási lehetőségek vannak, de van egy hatalmas hibája, mégpedig az, hogy nem elég megbízható. Pedig erre nagyon nagy szüksége lenne a csapatnak, különösen most, amikor még azt sem tudják, saját magukkal hányadán állnak, ezért a tréner szerint Giampaolo Pazzinival talán többre mennek elöl.
7 éve
A szombati Napoli - AC Milan olasz bajnoki után Balotelli Márió (Mario Balotelli), a vendégek legnagyobb sztárja a kispadon ülve elsírta magát a 3-1-es vereség miatt. Edzője, Seedorf Kálmán (Clarence Seedorf) szerint azonban nem volt a játékos reakciójában semmi szokatlan, sőt, a szituáció, és csatár könnyei szerinte egyenesen gyönyörűek voltak. Videó.