címke: Chelsea

Kérdezd meg pacekba! / 4 napja
Bánja, hogy eldurrant az agya? Mit gondol Henry kezezéséről? Összeveszett André Villas-Boasszal? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: William Gallas.
Premier League / 5 napja
Cesc Fabregas pénteken a Chelsea csapatából az AS Monacóhoz igazolt, ezzel valószínűleg lezárta Premier League-karrierjét, az FFT pedig átnézte, a középpályás milyen számokat produkált Angliában.
Premier League / 5 napja
Huszonhat év alatt számtalan mezben futottak már ki a játékosok a pályára a Premier League-ben, és miközben voltak kifejezetten jól sikerült felsők, mindannyian emlékszünk a legborzasztóbb darabokra. Ezeket gyűjtötte össze a FourFourTwo munkatársa.
Futball és zene / 6 napja
Ha arra voltál kíváncsi, hogyan néz ki az Arsenal címere egy Pink Floyd-kezelés után, ne is keress tovább.
Sevilla / 1 hete
A Sevilla szívesen szerződtetné Álvaro Moratát, az andalúziai klub sportigazgatója, Joaquín Caparrós szerint azonban klubjának nehéz dolga lesz, ha szeretne közös nevezőre jutni a Chelsea-vel.
Stamford Bridge / 1 hete
Cesc Fagregas minden bizonnyal távozik a Chelseatől, és Monacóba igazol, de edzője még csapatkapitánynak nevezte a Nottingham Forrest elleni FA-kupa-meccsre.
Stamford Bridge / 3 hete
Maurizio Sarri, a Chelsea olasz menedzsere korábbi tapasztalataira hagyatkozva úgy gondolja, nem egy sportpszichológus oldaná meg csapata problémáit.