címke: Cardiff City

Premier League / 1 éve
Nem újdonság, hogy a Premier League-klubok a leggazdagabbak a világon, és a legtöbbet ér a játékoskeretük. De pontosan mennyit is? A FourFourTwo munkatársa utánajárt, és klubonként rangsorolta őket.
6 éve
A hónap, sőt, nem túlzás azt mondani, hogy az év eddigi legnagyobb védését mutatta be David Marshall a Cardiff City - Aston Villa angol bajnokin, aminek köszönhetően a kiesés ellen küzdő walesi csapat egy pontot otthon tudott tartani. Egy biztos, a skót kapus reflexmozdulatát nem lehet tanítani. Videó.
6 éve
Dzeko bombagóljával kezdődött a Machester City Cardiff elleni mérkőzése, ám akkor még senki nem gondolta, hogy a végén meglepetés-eredmény születik majd. Pedig ez történt!
8 éve
Otthagyja Angliát Gyepes Gábor: a Cardiff City-vel szerződést bontó 26-szoros válogatott védő hazatér, és abban bízik, hogy miközben a Ferencváros edzéseit látogatja, kap ajánlatot külföldről. Noha az MLSZ nem díjazta elismerő oklevéllel a 25. válogatott fellépése után, Angliában megtiszteltetés éri a napokban: az angol FFT a Northampton legjobb légiósának tartja.