címke: Buzsáky Ákos

7 éve
2009. október 14.-ét mutatott a naptár, amikor utoljára Dánia ellen játszott a magyar válogatott. Akkor, a világbajnoki selejtezősorozat utolsó meccsén, idegenben 1-0-ra nyertünk. A győztes gólt Buzsáky Ákos szerezte.
7 éve
Nem levezetni jött haza, komoly tervei vannak a Fradival, amelyet késznek lát a bajnoki címre. Buzsáky Ákos szeretne a válogatottba is visszakerülni, ha játékával majd kiemelkedik az NB I-ből. Az irányító középpályás az UTE elleni derbin még nem lesz ott - a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában azt is elmondta, Ricardo Moniz a nagy edzőkre jellemző atmoszférát hozott a zöld-fehérekhez.
8 éve
Buzsáky Ákos 2005 és 2008 között a Plymouth Argyle ikonikus labdarúgója volt, Halmosi Péterrel és Tímár Krisztiánnal együtt.  A hússzoros válogatott középpályás szombaton látogatóban járt régi sikerei színhelyén. 
8 éve
A londoni hóhelyzet miatt nem lehetett ott "Az év magyar gólja" díjátadón Buzsáky Ákos, akinek parádés szabadrúgásgólját választotta a zsűri a 7. legszebb találatnak –  a válogatott középpályás a QPR színeiben tekert a Wigan kapujába a Premier League-meccsen. A Symbolban tartott gálán Filipovics Vladan vette át a trófeáját, amit csütörtökön átadott a labdarúgónak. "Megtisztelő, hogy helyezett lettem, hiszen rengeteg látványos találat esett az évben, és ezt a FourFourTwo Top10-es listája is híven bizonyítja. Nagyon szép ez a trófea, ott a helye a polcomon" – mondta Buzsáky, akinek ugyebár december 31-én lejárt a Barnsley-val kötött kölcsönszerződése, így csapatot keres.