címke: Brendan Rodgers

Az én csapatom / 1 éve
Scott Sinclair, a Celtic szélsője rengeteg sztárral játszott a Chelsea-ben és a Manchester Cityben, de egyikük sem volt annyira félelmetes, mint Scott Brown.
Toplista / 1 éve
A Manchester United vasárnap 4-0-ra legyőzte a Chelsea-t a Premier League első fordulójában, a vendégek kispadján ülő klublegenda, Frank Lampard minden bizonnyal nem ilyen kezdetről álmodott.
6 éve
Legalábbis ez a véleménye Bruce Grobbelaarnak, a Liverpool egykori emblematikus kapusának. Szerinte Brendan Rodgers menedzsernek csak három hete maradt a javításra azok után, hogy csapatával a tavalyi sikerek után borzalmasan kezdte a 2014/2015-ös szezont.
6 éve
Daniel Sturridge, a Liverpool FC gólvágója edzésen combsérülést szenvedett, ami miatt pár hétig nem tud a klub rendelkezésére állni. A legborúlátóbb forgatókönyv szerint akár hat meccsről is kieshet.
6 éve
A Premier League-ben a bajnoki címről éppen hogy csak lemaradó Liverpool FC labdarúgócsapata hétfőn hosszú távú szerződést kötött vezetőedzőjével, Brendan Rodgersszel, aki 2018 nyaráig az Anfield Roadon marad.