címke: brazília

A bolygó neve: futball / 3 hónapja
Ha a brazil futballra gondolunk, a féktelen kreativitás jut eszünkbe. Most fociőrült utcai művészek mutatják be képeiket, hogy emlékezetessé tegyék a szamba sztárjait, és azok hősies pillanatait.
Örömfoci / 4 hónapja
A brazil válogatott „Ördögi Párosa” ellenséges hangulatban érkezett az 1994-es világbajnokságra, de a közös célért mindent feláldozva végül különleges társak lettek.
Örömfoci / 4 hónapja
A legtöbb angliai születésű labdarúgó izgalmasabb helyeken szokott kikötni, mint Torquay, de ez a 30 éves játékos hét különböző országban játszott az elmúlt hat és fél év alatt. Ennek a srácnak aztán van mesélnivalója…
Örömfoci / 4 hónapja
Thiago Silva majdnem meghalt, amikor 2006-ban a Dinamo Moszkvához került kölcsönbe. Később klubjával és nemzeti csapatával győzelmet győzelemre halmozott. A Chelsea brazil védője mindent elmondott az FFT-nek a csúcsig tartó küzdelmes útjáról és a Glastonburyn szerzett hírnévről.
Örömfoci / 5 hónapja
Csaknem negyven éve, hogy Telê Santana brazil válogatottja dicstelenül zárta a vb-t, mégis a világ legjobb csapataként tartják számon. Utánajártunk, hogy vannak Zico és barátai.
Örömfoci / 5 hónapja
Ha nincs az a bizonyos 2004. áprilisi budapesti gálameccs, amelyen Ronaldinhóék 4–1-re leverték Lothar Matthäus válogatottját, Brazília a mai napig nyeretlen lenne Magyarország ellen. Bizony!