címke: Bozsik-program

Döglött akták / 10 hónapja
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal felidézzük, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan építette le kétszer is az ígéretes utánpótlás-programot.
3 éve
Az új regionális utánpótlás-nevelési struktúrához alkalmazkodva, az egyesületek bevonásával folytatódik tavasszal az OTP Bank Bozsik Egyesületi Program. A 2016/2017-es tavaszi szezontól 12 régió 71 alközpontjában, 200 csoportban futballozik 1.196 sportszervezet több mint 70.000 futballistapalántája.
7 éve
Sokan minden erejükkel, alattomosan arra törekednek, hogy megakadályozzák a legnépszerűbb magyar sportág fejlődését, de a reménysugár még igenis pislákol, s nem aludt ki, mert vannak olyanok, akik nem hagyják. Mondhatjuk úgy is, még van olyan, aki viszi a lángot. Bozsik-program.
7 éve
A program Intézményi részében idén már több mint 67 ezer, az Egyesületi programban több mint 70 ezer fiatal futballozik, közülük egyre nagyobb a lányok aránya. Az MLSZ gondot fordít arra, hogy kizárólag megfelelően képzett, a modern kor elvárásainak megfelelő tudással rendelkező felkészítő edzők vehessenek részt a programban.
7 éve
Telkiben vasárnap ismét összegyűltek a gyerekek, hogy birtokba vegyék a pályát, újra találkozzanak kedvenc játékszerükkel és egy majdnem egyész napos játszadozással megnyissák az OTP Bank Bozsik-program 2013/14-es tanévét.