címke: Bozsik Péter

Sava-borsa / 1 hónapja
Bozsik Péterben gyermekkora vasárnapi ebédjeinek emlékét idézi fel a ropogósra sült kacsasült. Az FFT-vel sütött a volt szövetségi kapitány.
7 éve
Bozsik Péter, korábbi szövetségi kapitány, az MLSZ szakmai bizottságának tagja a Sport TV Mai helyzet című műsorában elárulta, hogy szerinte a következő Eb-re van esélye kijutni a válogatottnak, és ez magyar kapitánnyal is lehetséges.
8 éve
A délelőtti program véget ért, a sajtótájékoztatók kezdete előtt Tuboly Frigyes, Várhidi Péter, Bozsik Péter és Kiss László is nyilatkozott a FourFourTwo-nak. Ezt sem szabad kihagyni!
8 éve
Évértékelő beszédében mások mellett a magyar edzőkkel szemben fogalmazott meg brutális kritikát  Kubatov Gábor. A Ferencváros elnöke a közösségi oldalára két nappal ezelőtt felkerült beszéd bizonyos részeire Bozsik Péter, az MLSZ szakmai bizottságának tagja reagált. 
9 éve
Bozsik Péter, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint számunkra nem szerencsés, hogy a törökök egy vesztes vb-selejtező után érkeznek Budapestre. Ezzel szemben, a Tippmixnél ha nem is sokkal, de a mieink számítanak a találkozó esélyesének. Hol az igazság?
1