címke: Borussia Dortmund

Bundesliga / 1 hónapja
A Bayern München vezetőedzője érthetően nem talált kifogást csapata játékában a Borussia Dortmund elleni rangadón.
Örömfoci / 2 hónapja
Egy évvel ezelőtt Jadon Sancho még alig volt több, mint halvány remény az angol futballban, néhány Borussia Dortmund-meccsel a háta mögött. Első nagyobb interjújában az európai labdarúgás legrettegettebb tinédzsere beszélt az őrült 12 hónapról, a csodagóljairól és új szerelméről, a tárcsás telefonról.
Örömfoci / 10 hónapja
A barcelonai Cruyff-tanítványtól a meggyötört Juve-csillagig, a másodosztályú némettől a La Liga verőlegényéig végignézzük, milyen játékoskarriert futottak be az edzőfejedelmek.
örömfoci / 11 hónapja
Ő rúgta a győztes gólt a 2014-es világbajnokság döntőjében, miután Joachim Löw azt mondta, bizonyítsa be, hogy még Messinél is jobb. Négy évvel később a német válogatott aranylábú hőse pályafutása megmentéséért küzd.
Örömfoci / 1 éve
A futball rock ’n’ roll edzője hozzászoktatta a Liverpoolt a gegenpressinghez. Vajon beválthatja végre a klub reményeit, hogy a Vörösök újra az élre törjenek? 2016. októberi riportunk Liverpoolból.
1 éve
A napokban a nemzetközi sajtó már arról írt, hogy Thomas Tuchel a nyártól átveszi Arsene Wenger helyét az Arsenal kispadján. A SkySports azonban megtudta, lehet, hogy semmi sem lesz a dologból, mert ő inkább a Bayern Münchent választaná.