címke: Bognár György

Döglött akták / 5 hónapja
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal felidézzük Bognár György soproni megszégyenülését.
Szakmailag / 5 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a Paks vezetőedzője.
4 éve
Újságíró kollégánk, Tamás Rita, aki jelenleg a Bors szerkesztője, s korábban volt a Nemzeti Sport rovatvezetője is, a legnehezebb időkben volt az ötvenszeres válogatott futballista, majd edző Bognár György felesége, és sokat segített neki a soproni sikkasztási ügye utáni talpra állásban. A jelenleg a Puskás Akadémia vezetőedzőjeként és a különféle sajtóorgánumok szakértőjeként dolgozó Bognár György az utóbbi időben egy-egy félreértelmezett vagy túlhangsúlyozott nyilatkozata miatt az egysíkú, primitív szurkolói megnyilvánulások céltáblája lett. Ezért teljesen egyet tudunk érteni Tamás Rita Facebookon közzétett írásával, amelynek teljes terjedelmében helyt adunk. A mi véleményünk, hogy aki büntetett előéletű, az gyerekeket nevelő intézménynél (figyelem, Bognár Felcsúton a felnőttekkel, a profikkal dolgozik egy magánkézben lévő klubnál), és az állam pénzéből fenntartott közmédiában ne kaphasson feladatot. De ezen túl naponta büntetni tényleg igazságtalan és embertelen.
1