címke: Bobál Gergely

8 éve
A Budapest Honvéd játékosa a Puskás-Suzuki Kupán hívta fel magára a figyelmet, így a manchesteri próbajáték után Supka Attila vezetőedző kipróbálta őt a felnőtt csapatban.
8 éve
A 17 éven aluli labdarúgó-válogatott és a Magyar Futball Akadémia két tehetséges játékosa, Bobál Gergely és ikertestvére, Dávid a múlt héten a Manchester Citynél szerepelt próbajátékon, a két futballista jó benyomást tett a Premier League-ben szereplő klub szakemberereire, így a szezon végeztével visszavárják őket.
8 éve
Már Manchester City-melegítőben feszítenek a Bobál-ikrek! Gergely és Dávid a PUSKÁS-SUZUKI kupát követően kapott lehetőséget arra, hogy az angol sztárcsapat tesztelésén vegyen részt. 
8 éve
Az idei PUSKÁS-SUZUKI KUPA első mérkőzésén a Budapest Honvéd 3–0-ra legyőzte a Hagi Akadémiát. "A meccs embere" a két gólt szerző Bobál Gergely lett. Fivére, Dávid is betalált.
8 éve
Lejátszották az első mérkőzést a 2012-es PUSKÁS-SUZUKI KUPÁN, amelyet a címvédő Budapest Honvéd a román Hagi Akadémia ellen vívott a B csoportban. A kispestiek egy viszonylag sima meccsen 3-0-ra nyertek Bobál Gergely két, és Bobál Dávid egy góljával.