címke: Belgium

Euro 2020 / 2 éve
Az Adidas bemutatott öt mezt a 2020-as Európa-bajnokságra: Németországét, Spanyolországét, Belgiumét, Oroszországot és Svédországét.
Mesterkurzus / 3 éve
A Manchester City és a belga válogatott vezére hat lépésben magyarázza el, hogyan állj csapatod élére.
Stamford Bridge / 3 éve
Eden Hazard-ral kapcsolatban már régóta pletykálják, hogy el akarja hagyni a Chelsea csapatát, és új klub után néz. Roberto Martinez, a belga válogatott edzője szerint ha a játékos tényleg váltani akar, most jött el a legjobb pillanat.
Belgium-Brazília / 3 éve
A világbajnokságon rengeteg kritikát kap az esései miatt a brazil Neymar, a fél internet a róla készült mémeken pörög. A belga Romelu Lukaku azonban megvédte a PSG sztárját.
örömfoci / 3 éve
A labdarúgás történelme hemzseg azoktól az esetektől, amikor egy játékos tündökölt a klubjánál, vagyonokat szerzett a csapatának, majd megvette egy nagyobb klub, ahol csetlett-botlott, és csak árnyéka volt korábbi önmagának.
Örömfoci / 3 éve
Attól még, hogy az Arany Nemzedékből válogathatsz, nem biztos, hogy könnyű a dolgod. Ki más tudná ezt jobban, mint a belgák edzője, Roberto Martínez, aki először megy válogatottal vb-re?
klubház / 3 éve
Molenbeek másodszor került a magyarországi újságok oldalaira. Mennyivel szívesebben olvastunk arról, amikor belga légiósaink remekeltek a nagyrészt bevándorlók által lakott brüsszeli kerület, Sint-Jans Molenbeek kirakatcsapatában, mint most, amikor kiderült, hogy ez lenne az európai terror melegágya.