címke: Bayern München

Bayern München / 18 órája
A Real Madridtól kölcsönben lévő James Rodríguez a jövőjéért játszik a Bayern Münchennél, állítja a bajorok vezetőedzője, Niko Kovac.
Bundesliga / 1 hete
Franck Ribéryt, a Bayern München szélsőjét felbosszantotta, hogy rengeteg kritikát kapott, miután ezerkétszáz dolláros, arannyal megszórt steaket evett, és ennek hangot is adott közösségi oldalán.
Bayern München / 2 hete
Miután a Borussia Dortmund hatpontos előnnyel vezeti a Bundesligát, a címvédő Bayern München mestere, Niko Kovac kijelentette: a német bajnokság most erősebb, mint tavaly.
Bayern München / 2 hónapja
Manuel Neuer, a Bayern München kapusa a Freiburg ellen rekordot döntött, ugyanis a legutóbbi nyolc, kapujára tartó lövésből egyet sem sikerült védenie, mindből gólt kapott.
Örömfoci / 2 hónapja
1932-ben a Real Madrid nyerte meg a spanyol, a Bayern München a német bajnokságot. Nincs ebben semmi rendkívüli, gondolhatnánk. Csakhogy mindkettő először fordult elő a futballtörténelemben, és mindkét diadal magyar edző nevéhez fűződik. Hertzka Lipót és Dombi Richárd két máig virágzó ­európai óriásklub sikereinek alapjait fektette le.
FFT-ranglista / 3 hónapja
A jövő héten újra pályára lépnek a csapatok a Bajnokok Ligájában. Anyalapunk honlapja, a FourFourTwo.com a minap összeszedte a sorozat történelmének tíz legemlékezetesebb összecsapását, most ezt közöljük videókkal.