címke: Barcelona

Real Madrid / 3 hete
A Real Madrid vezetőedzője ragaszkodik Gareth Bale-hez, ugyanúgy, ahogy a csapat többi játékosához. Emellett bízik benne, hogy a madridi együttes a legjobbját hozza majd a Barcelona elleni spanyol Király-kupa visszavágón.
20 BL-érdekesség / 4 hete
Európa legnagyobb versenysorozata a legizgalmasabb részhez, a kieséses szakaszhoz ért. Készüljünk fel diadalmas győzelmekre, megdöntött rekordokra és az átkok megtörésére. Célként mindenki előtt a hatalmas, csillogó trófea lebeg…
La Liga / 1 hónapja
Nem kis meglepetésre a Real Madridnál mostanában mellőzött Iscót is szóbahozták a napokban a Barcelonával. Az átigazolás esélyeireől a katalán klub elnöke nyilatkozott.
barcelona / 1 hónapja
A Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde bízik abban, hogy csapata megbirkózik majd a februári versenynaptárral, amikor egyebek között a Real Madrid is ellenfele lesz a katalán sztárcsapatnak.
Camp Nou / 1 hónapja
Lionel Messit, a Barcelona ötszörös aranylabdás sztárját a világ valaha volt egyik legjobb futballistájának tartják, de a fiának, Thiagónak még így sem olyan könnyű megfelelnie.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Átment az a labda a gólvonalon? Szereti a sangríát? Ki lenne jobb edző: Carragher vagy Gerrard? Milyen volt a fiatal Messi? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Luis García.