címke: Bajnokok Ligája

Örömfoci / 3 hete
Három magyar válogatott labdarúgónak szurkolhatunk a Bajnokok Ligája 2021–22-es csoportkörében, mindháromnak a Bundesliga-ezüstérmes RB Leipzig színeiben. Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik klubja alaposan belehúzott az isztambuli sorsoláson, hiszen két krőzus, a Manchester City és a PSG is a csoportjába került. De ennek alighanem a manchesteriek és a párizsiak sem örülnek.
Bajnokok Ligája-elődöntő, 2008 / 1 hónapja
Paul Scholes, a Manchester United legendája nem egy, és nem is két hálószaggató gólt szerzett pályafutása során. A FFT-nek elmesélte, hogyan emlékszik vissza az egyik legemlékezetesebbre, a Barca ellen.
Örömfoci / 2 hónapja
A Cruyff inspirálta csapat a ’70-es években a világ egyik legjobbja volt, de a ’90-es évek elején az új aranygeneráció ismét Európa futballfővárosává emelte Amszterdamot.
Toplista / 2 hónapja
2002. május 15-én Zinedine Zidane, a Real Madrid középpályása egy egész világot megdöbbentett elképesztő kapásgóljával a glasgow-i Bajnokok Ligája-döntőben, amely ráadásul győzelmet ért a Bayer Leverkusen ellen. A FourFourTwo összegyűjtötte az öt legemlékezetesebb ilyen találatot.
Bajnokok Ligája, 1995 / 4 hónapja
Jogos a többes szám: mesés gólok. Ugyanis Vincze Ottó 1995. szeptember 13-án a 2009-ben lebontott zürichi Hardturm stadionban nem egy, hanem két gólt varrt be Pascal Zuberbühler kapujába.