címke: Atlético Madrid

Átigazolási pletyka / 5 hónapja
Az Atlético Madrid szerdán elbúcsúztatta a Bajnokok Ligájától az AS Monacót, a kolumbiai támadó azonban nem bánná, ha a jövőben újra visszatérhetne a spanyol fővárosba.
Atlético Madrid / 6 hónapja
Antoine Griezmann elárulta, hogy nagyon nagy szerepet játszott a Barcelona visszautasításában az a tény, hogy jelenlegi klubja, az Atlético Madrid minden áron meg akarta tartani őt.
Aranylabda / 6 hónapja
Antoine Griezmann, a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligájában éppen most legyőző Atlético Madrid francia csatára keveset beszél az Aranylabdáról, de ha rajta múlna, valamelyik honfitársa kapná meg a díjat.
2018 nyara / 9 hónapja
Mint minden átigazolási szezonban, 2018 nyarán is voltak olyan nagycsapatok, amelyek jól jártak, és olyanok is, amelyek kevésbé. A FourFourTwo munkatársa összeszedte a futballelit azon gárdáit, amelyek látványosan erősítik egyik vagy másik oldalt.
Santiago Bernabéu / 9 hónapja
Julen Lopetegui, a Real Madrid vezetőedzője úgy fogalmazott, a klub nem változtat az átigazolási politikáján csak azért, mert vereséget szenvedett a városi rivális Atléticótól az európai szuperkupában.
örömfoci / 12 hónapja
Mi lett végül a nagy összegű Manchester Unitedba igazolásával? Tényleg személyesen hívta fel José Mourinhót, hogy közölje vele, marad az Atléticóban? Ősztől már az Old Traffordon láthatjuk majd viszont? Antoine Griezmann mozgalmas időszakon van túl, miközben új tetoválást varrtak rá, díjakat nyert, és az övé lett Zidane gatyája is!