címke: Arsene Wenger

Real Madrid / 4 hete
Az Arsenal korábbi menedzsere szerint Eden Hazard képességei alapján alkalmas lenne arra, hogy nagyot alkosson a Real Madridban.
Bundesliga / 4 hete
Niko Kovac kirúgása után a Bayern München kispadja az egyik legjobban áhított hely lett az edzők körében, amelynek egyik esélyese jelenleg nem más, mint Arsene Wenger.
Premier League / 1 hónapja
A hetvenedik születésnapját ünneplő Arsene Wenger huszonkét év alatt több mint száz játékost igazolt le az Arsenal menedzsereként, a FourFourTwo összeállította belőlük a legjobb kezdő tizenegyet.
Mesterkurzus / 4 hónapja
Menedzserként évtizedeken keresztül fedezte fel a csiszolatlan gyémántokat, ha tehetségkutatásról van szó, nem sokan vehetik fel a versenyt a Professzorral. Most elmondja az FFT-nek, hogyan is csinálja.
Arsenal / 6 hónapja
Arsene Wenger először ismerte el határozottan, hogy a vezetőedzői szerepkör betöltésén kívül más szempontokat is figyelembe vesz, amennyiben visszatérne a labdarúgás világába.
Manchester United / 7 hónapja
Sajtóhírek szerint a Manchester Unitedet újjáépíteni szándékozó Ole Gunnar Solskjaer elsőkét Paulo Dybalát, a Juventus argentin támadóját szeretné az Old Traffordra hozni.