címke: Arsene Wenger

Mesterkurzus / 2 hónapja
Menedzserként évtizedeken keresztül fedezte fel a csiszolatlan gyémántokat, ha tehetségkutatásról van szó, nem sokan vehetik fel a versenyt a Professzorral. Most elmondja az FFT-nek, hogyan is csinálja.
Arsenal / 4 hónapja
Arsene Wenger először ismerte el határozottan, hogy a vezetőedzői szerepkör betöltésén kívül más szempontokat is figyelembe vesz, amennyiben visszatérne a labdarúgás világába.
Manchester United / 5 hónapja
Sajtóhírek szerint a Manchester Unitedet újjáépíteni szándékozó Ole Gunnar Solskjaer elsőkét Paulo Dybalát, a Juventus argentin támadóját szeretné az Old Traffordra hozni.
Premier League / 5 hónapja
Egy Arsene Wengerrel szoros kapcsolatban álló ügynök szerint a francia menedzser újra Angliában vállalhat munkát, nyártól átveheti a Newcastle United irányítását.
Top 10 / 8 hónapja
Van, aki nagynak születik, és van, akiből csak később jön elő. A csatárként zseniális Thierry Henry gyötrelmes időszakot töltött az AS Monaco kispadján, ez az esemény pedig arra ihlette a FourFourTwo munkatársát, hogy sorra vegye a nagy edzőket, akik elbuktak karrierjük első akadályánál.
Ligue 1 / 10 hónapja
Thierry Henry és Patrick Vieira hamarosan edzőként néz majd farkasszemet egymással a francia élvonalban. Az Arsenal legendás menedzsere, Arsene Wenger pedig boldog amiatt, hogy korábbi játékosai új szerepkörben is megméretik magukat.
San Siro / 11 hónapja
Arsene Wenger szerint hamisak azok a hírek, amelyek arról szólnak, hogy hamarosan ő ül le az AC Milan kispadjára.