címke: Arsene Wenger

Top 10 / 2 hónapja
Van, aki nagynak születik, és van, akiből csak később jön elő. A csatárként zseniális Thierry Henry gyötrelmes időszakot töltött az AS Monaco kispadján, ez az esemény pedig arra ihlette a FourFourTwo munkatársát, hogy sorra vegye a nagy edzőket, akik elbuktak karrierjük első akadályánál.
Ligue 1 / 4 hónapja
Thierry Henry és Patrick Vieira hamarosan edzőként néz majd farkasszemet egymással a francia élvonalban. Az Arsenal legendás menedzsere, Arsene Wenger pedig boldog amiatt, hogy korábbi játékosai új szerepkörben is megméretik magukat.
San Siro / 5 hónapja
Arsene Wenger szerint hamisak azok a hírek, amelyek arról szólnak, hogy hamarosan ő ül le az AC Milan kispadjára.
Santiago Bernabéu / 5 hónapja
A világ legnagyobb klubját nagyon nehéz irányítani, és Julen Lopetegui gyorsan megbukott a Real Madrid kispadján. Hétfőn kirúgták, de jó kérdés, hogy ki jöhet számításba, hiszen olyan nem lehet, hogy a Realnak nincs edzője.
Örömfoci / 7 hónapja
Hosszú ideje a kiváló erőnléttel bíró és megingathatatlan személyiségű futballisták uralják a játékot, de Angliában mintha kulturális korszakváltás tanúi lennénk. Vajon miért?
örömfoci / 9 hónapja
A „Wenger, takarodj” rigmus egyre gyakoribbá vált az Arsenalnál az utolsó időszakban, mégsem lesz könnyű pótolni a nagyágyú Arsène-t. Lehet, hogy csak négy ember tudja elvégezni a munkáját.