címke: Arsenal

FRISS / 1 hete
Az 1995-ös KEK-döntő utolsó percében Nayim, a Real Zaragoza játékosa a félpályáról zúzta szét az Arsenal álmait. A FourFourTwo brit szakírója, Arty Pritchard emlékezik a felejthetetlen gólra.
Premier League / 2 hete
Egy Arsene Wengerrel szoros kapcsolatban álló ügynök szerint a francia menedzser újra Angliában vállalhat munkát, nyártól átveheti a Newcastle United irányítását.
PL / 2 hete
A londoniak középpályása egy interjúban erősítette meg, hogy nem áll szándékában elhagyni a csapatot.
Premier League / 2 hónapja
A világ legjobb játékosai közül kettő, Mesut Özil (Arsenal) és Alexis Sánchez (Manchester United) sem tud bekerülni klubja kezdőcsapatába, de más csapatot sem talál magának. Hogyan jutottunk ide?
Arsenal / 3 hónapja
Unai Emery, az Arsenal menedzsere tisztában vele, hogy csapatának nagyon keményen meg kell küzdenie azért, hogy a következő szezonban indulni tudjon a Bajnokok Ligájában.
Akkor, régen... / 3 hónapja
Az archívumban kutakodva ezeket találtuk az olvasóknak. Jöjjön egy válogatás az Ágyúsok programfüzeteiből: komputer, mezbemutató, Delilák és egy kis Carry on...
Akkor, régen... / 3 hónapja
Időről-időre mindig akadnak olyan kiscsapatok Angliában, akik az FA-kupában elkapják az akár a végső sikerre is esélyes nagyokat. Íme, összegyűjtöttük a hét legváratlanabb esetet.