címke: Argentína

Örömfoci / 1 hete
Letaglózó volt a hír: november 25-én elhunyt az argentin legenda, minden idők egyik legnagyobb labdarúgója, Diego Armando Maradona. A világfutball egyik legszórakoztatóbb figurája előtt tisztelgünk, végigvéve pályája örömeit, dühkitöréseit és válogatott őrültségeit.
örömfoci / 1 hónapja
Jóval az előtt, hogy Argentína fiatal tehetségeit az „új Maradoná­nak” nevezték volna el, ott volt az igazi Maradona. Negyven évvel azt követően, hogy 16 évesen bemutatkozott, az FFT felidézi pályafutása kezdetét.
Örömfoci / 1 hónapja
Sok vita előzte meg a döntést, hogy Diego Maradona legyen-e Argentína csapatkapitánya az 1986-as világbajnokságon, de nemcsak képes volt kezelni a nyomást, hanem hazája és a futball legendája lett.
Örömfoci / 4 hónapja
Az 1981-es FA-kupa-győzelem után Ricky Villa volt a Tottenham új üdvöskéje, 1982-ben viszont a Falkland-szigeteki háború miatt megrekedt két ellenséges nemzet között. Végül mégis ünnepelt hős lett.
1998-as világbajnokság / 5 hónapja
A csodagyereknek tartott, tizennyolc éves Michael Owen 1998-ban hatalmas gólt az argentinoknak a világbajnokságon. És hogy ő hogyan emlékszik erre? A FourFourTwo-nak elmesélte.
Bolygó neve: a futball / 10 hónapja
Az argentin válogatott tagjairól nevezték el a tucumáni kisváros utcáit, de Lavezzinek nem jutott a megtiszteltetésből.
Kérdezz, mi válaszolunk! / 11 hónapja
A PSG korábbi sztárja, Javier Pastore elmagyarázza, hogyan zavard össze az ellenfelet gyilkos passzaiddal.