címke: Aranycsapat

Örömfoci / 2 hónapja
Az erőltetett amatőr szellemben, a NOB és a FIFA örökös rivalizálásában már-már elsikkadt, álamatőr szocialista futballisták tartották úgy-ahogy a felszínen, aztán korosztályos korlátot vezettek be, mostanra azonban már olyanok is olimpiai bajnoknak vallhatják magukat, mint például Lionel Messi.
Visszajátszás / 3 hónapja
Az FFT 2014-ben, 60 évvel a történelmi vb-döntő után időutazást tett Svájcban. A legendás Aranycsapat emlékezete már hat évtizedet élt túl az alpesi országban.
Harcosok Klubja / 6 hónapja
A mai napig a magyar futball egyik legszomorúbb momentuma a nyugatnémet Werner Liebrich - vélhetően szándékos - szabálytalansága, amely miatt Puskás Ferenc megsérült az 1954-es világbajnokságon.
Örömfoci / 8 hónapja
Ha nincs az a bizonyos 2004. áprilisi budapesti gálameccs, amelyen Ronaldinhóék 4–1-re leverték Lothar Matthäus válogatottját, Brazília a mai napig nyeretlen lenne Magyarország ellen. Bizony!
Visszajátszás / 9 hónapja
Túl a negédes nosztalgiázáson: 10 égető kérdés, amin máig folyik a vita, pedig a világverő magyar futballválogatott története és hatásának elemzése az általános műveltség része kellene, hogy legyen.
Döglött akták / 12 hónapja
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügy­irata” közül. Ezúttal felidézzük, hogy miként hurcolta meg az ÁVH Grosics Gyulát „kémkedés” vádjával 1954-ben.