címke: Anzsi Mahacskala

7 hónapja
Szupersztár igazolások, európai címek és első osztályú utazások álma látszott valóra válni a milliárdos tulajdonos jóvoltából, de Dzsudzsák Balázs egykori klubja, az Anzsi most az orosz harmadosztályban küzd a túlélésért.
7 éve
Az Anzsi Mahacskala vezetőedzője, Guus Hiddink azonnali hatállyal szerződést bontott a dagesztáni együttessel. Egyes pletykák szerint ez nem véletlen, hiszen a Barcelona éppen új edzőt keres.
8 éve
A Hannovert sokáig egy gól választotta el attól, hogy fordítson az Anzsi ellen, Huszti Szabolcs gólpasszt adott, de a végén Traoré bebiztosította az oroszok továbbjutását az Európa Liga legjobb 16 csapata közé.
8 éve
Hiába lőtt gólt Huszti Szabolcs, az Anzsi Mahacskala összességében jobb volt az Európa-ligában. A másik koraesti meccsen kisebb meglepetés született, a Zenit Szentpétervár ugyanis győzött a Liverpool ellen.
8 éve
Lelkileg teljesen kikészült Samuel Eto'o. A valaha volt talán legzseniálisabb kameruni támadó halálos fenyegetéseket kapott, egyenesen hazájából, a helyi labdarúgó szövetség elöljáróitól...