címke: Antonio Di Natale

Top 10 / 2 hónapja
A futball történetében mindig is voltak olyan futballisták, akiknek nagyszerű képességeit ugyan elismertük, de valahogy mégsem sikerült megtalálniuk a trófeákhoz vezető utat. A FourFourTwo összegyűjtött tíz ilyen kiemelkedő tudású játékost a labdarúgás történetéből.
6 éve
Különleges fotó: a legendás Antonio "Toto" Di Natale, az Udinese 42-szeres válogatott 10-ese Puskás ugyancsak 10-es számú mezével! - írja a puskas.com.
7 éve
Az idény végén befejezi az aktív labdarúgást Di Natale Antal, az olasz bajnokságban szereplő Udinese játékosa - ezt maga a támadó jelentette be hétfőn.
8 éve
Az élet nem igazságos, még a futballban sem. Egyeseket alaposan túlértékelnek, míg másokat minden érdemük és erőfeszítésük ellenére sohasem tesznek fel az őt megillető polcra. Most ez utóbbiakról lesz szó, összeállítottuk, hogy a négy legnagyobb európai bajnokságban, illetve a magyar pontvadászatban ki az öt leginkább alulértékelt futballista. Másodikként nézzük a Serie A-t.
8 éve
Ez már kínos! A Serie A 19. fordulójának vasárnap kora délutáni meccsén az Inter zsinóraen negyedik bajnokiját veszítette el vendégként (Atalanta, Parma, Lazio, Udinese). Az udinei együttes könnyedén, 3–0-ra győzte le a 25 percet emberhátrányban szenvedő kék-feketéket. A meccs embere Di Natale volt: a házigazdák csapatkapitánya duplázott a találkozón. Az Inter a negyedik, az Udinese a 8. a bajnokságban.