címke: Antoine Griezmann

Atlético Madrid / 7 hónapja
Antoine Griezmann elárulta, hogy nagyon nagy szerepet játszott a Barcelona visszautasításában az a tény, hogy jelenlegi klubja, az Atlético Madrid minden áron meg akarta tartani őt.
Aranylabda / 7 hónapja
Antoine Griezmann, a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligájában éppen most legyőző Atlético Madrid francia csatára keveset beszél az Aranylabdáról, de ha rajta múlna, valamelyik honfitársa kapná meg a díjat.
örömfoci / 1 éve
Mi lett végül a nagy összegű Manchester Unitedba igazolásával? Tényleg személyesen hívta fel José Mourinhót, hogy közölje vele, marad az Atléticóban? Ősztől már az Old Traffordon láthatjuk majd viszont? Antoine Griezmann mozgalmas időszakon van túl, miközben új tetoválást varrtak rá, díjakat nyert, és az övé lett Zidane gatyája is!
Barcelona / 1 éve
Egyre erősebben tartja magát a pletyka, hogy Antoine Griezmann a következő szezont a Barcelonánál kezdi. Most Lionel Messi is beszállt a buliba, és mondott pár elismerő szót a francia csatárról.
1 éve
Az Atlético Madrid a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult, mert álláspontja szerint az FC Barcelona szabálytalanul kezdett puhatolózásba Antoine Griezmann megszerzését illetően.
1 éve
Diego Simeone, az Atlético Madrid edzője azt nyilatkozta, hogy Antoine Griezmann, a csapat csatára a nyáron nyugodtan elhagyhatja a klubot, ha szeretné, ő erőszakkal nem tart itt senkit.