címke: Antoine Griezmann

Filmkritika / 1 hónapja
Az FFT kultúrlap! Kételkedsz? Olvasd rendszeresen kritikáinkat, recenzióinkat a műalkotásokról, amelyekben egy a közös: a foci. Íme, a senkinek sem kellő Antoine Griezmann hihetetlen útja a világ csúcsára.
Örömfoci / 5 hónapja
A FourFourTwo olvasói véleményt nyilvánítottak, működik, meghallgattuk. Íme a legújabb Top 100-as listánk harmadik, egyben utolsó része az élbollyal. Lehet vitatkozni rajta!
Atlético Madrid / 1 éve
Antoine Griezmann elárulta, hogy nagyon nagy szerepet játszott a Barcelona visszautasításában az a tény, hogy jelenlegi klubja, az Atlético Madrid minden áron meg akarta tartani őt.
Aranylabda / 1 éve
Antoine Griezmann, a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligájában éppen most legyőző Atlético Madrid francia csatára keveset beszél az Aranylabdáról, de ha rajta múlna, valamelyik honfitársa kapná meg a díjat.
örömfoci / 2 éve
Mi lett végül a nagy összegű Manchester Unitedba igazolásával? Tényleg személyesen hívta fel José Mourinhót, hogy közölje vele, marad az Atléticóban? Ősztől már az Old Traffordon láthatjuk majd viszont? Antoine Griezmann mozgalmas időszakon van túl, miközben új tetoválást varrtak rá, díjakat nyert, és az övé lett Zidane gatyája is!