címke: Anthony Martial

Old Trafford / 2 éve
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
Old Trafford / 2 éve
Miközben éppen folynak a tárgyalások a Manchester United és Anthony Martial között, a csapat menedzsere, José Mourinho kijelentette, szeretné, ha a játékos az Old Traffordon maradna.
Old Trafford / 2 éve
Bár Anthony Martialnak nem volt igazán kiegyensúlyozott szezonja az Old Traffordon, a Manchester United egykori csatára, Wayne Rooney szerint a klub mégsem engedheti meg magának, hogy a francia támadót eladja.
top 10 / 3 éve
Huw Davies
A futballpályák legjobb mesterlövészeit általában a legjobb gólszerzők között kell keresnünk, de ez a rang közülük is csak azokat illeti meg, akiknek a legjobb a kísérlet/találat aránya. Íme a szezon tíz leghatékonyabb csatára a Premier League-ben. A FourFourTwo.com gyűjtése.
3 éve
Három nullra nyert az Old Traffordon a Manchester United a Stoke City ellen, így tizenkét pont a hátránya a tabellán élen álló, a városi rivális Cityvel szemben. Antonio Valencia bal lába rendesen elsült a hazaiak első góljánál.
3 éve
José Mourinho, a Manchester United menedzsere a nyáron nagyon szeretné megszerezni Ivan Perisicet, az olasz Internazionale horvát szélsőjét, ebben pedig klucsszerepet játszhat a francia Anthony Martial.
1