címke: Ángel Di María

1 hónapja
Néha jobb elismerni a tévedést és továbblépni. A FourFourTwo összegyűjtött tíz olyan kirívó esetet, mikor egy klub drágán megvásárolt egy játékost, aki azonban nem illeszkedett be, ezért milliós veszteséggel kénytelen volt rövid időn belül továbbadni.
Old Trafford / 2 éve
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
Oroszország, 2018 / 3 éve
Az oroszországi világbajnokságon vannak olyan sztárok, akik még mindig keresik a formájukat, és olyan nagyra értékelt fiatalok is, akik eddig nem tudtak megbirkózni azzal a teherrel, hogy az egész világ rájuk figyel. Íme a FourFourTwo tízes összeállítása a vb csalódásaiból.
3 éve
A Paris Saint-Germain Neymar nélkül nyert 1-0-ra a Nantes otthonában, ahol a bíró vitte el a show-t, aki a hajrá utolsó perceiben, miután összefutott a brazil Diegóval, először megópróbálta buktatni (!) a játékost, majd érthetetlen módon sárga és piros lapot adott neki.
3 éve
A Paris Saint-Germain argentin szélsője, Ángel Di María kijelentette, hogy nem érzi jól magát Párizsban. Annak idején, 2015-ben hasonló okok miatt távozott Manchesterből is.
4 éve
A spanyol AS értesülései szerint a Paris Saint-Germain visszautasította a Barcelonát, amely 35 millió eurót ajánlott az argentin Ángel Di Maríáért.