címke: André Villas-Boas

Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Bánja, hogy eldurrant az agya? Mit gondol Henry kezezéséről? Összeveszett André Villas-Boasszal? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: William Gallas.
5 éve
André Villas-Boast 2012 márciusában rúgták ki a Chelsea-től, a helyét a kispadon addigi segítője, Roberto Di Matteo vette át. A csapat két hónappal később tinzenegyesekkel megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét, a portugál trénerből pedig most csak ki bújt a szakmai hiúság, és azt állítja: azt az európai sikert bizony neki köszönheti a klub.
5 éve
André Villas-Boast tavaly decemberben rúgták ki a londoni Tottenham Hotspur csapatának éléről, de gyorsan talált magának új kispadot. Az orosz Zenit Szentpétervár hivatalos internetes oldalán jelentette be, hogy megegyezett a portugál trénerrel.
6 éve
Mint arról vasárnap már beszámoltunk, sajtóhírek szerint a Liverpooltól elszenvedett súlyos vereséget követően a Tottenham vezérkara menesztette Villas-Boas András menedzsert. A helyére jelenleg két jelölt is eséllyel pályázik, eltérő esélyekkel.
6 éve
Ha Ancelotti Károlyt és Heynckes Jupátot sem tudja megszerezni a Real Madrid, Pérez Florentin-elnöknek más jelölt után kell néznie: meg is van, ki lehet az ideális megoldás!
7 éve
Az angol csapat vezetőedzője a Hotspur Maribor ellen szerzett egyik góljánál "ünnepelt": noha segítője, Luíz Martins kezet akart fogni a portugállal a találatnál, André Villas-Boas egyszerűen arrébb lökte kollégáját...