címke: Ander Herrera

Old Trafford / 2 éve
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
Manchester United / 2 éve
Csütörtökön a Manchester Untied főállású menedzserévé nevezték ki az eddig remek munkát végző Ole Gunnar Solskjaert, aki rögtön azt nyilatkozta, hogy a java csak most következik. Szerintünk is vannak kötelező feladatai a következő szezon előtt.
Örömfoci / 2 éve
Ander Herrera nem tartozik a legnépszerűbb játékosok közé, de kitartásával, hűségével és egyenes beszédével belopta magát a Manchester United szurkolóinak szívébe. Hogy gonosz lenne? Nekünk nem úgy tűnik…
MU / 2 éve
A Manchester United középpályása, Ander Herrera egy interjúban megdicsérte Paul Pogbát a decemberben mutatott látványosan javuló formájáért.
7 éve
Az üzlet még nem hivatalos, de mivel a patinás BBC is megírta, így igen nagy a valószínűsége annak, hogy a 24 éves Ander Herrera az Athletic Bilbao  csapatából a Manchester Unitedbe igazol, mely már tavaly is meg akarta szerezni. Az ára 30 millió font körül lesz.
1