címke: Álvaro Morata

Sevilla / 1 éve
A Sevilla szívesen szerződtetné Álvaro Moratát, az andalúziai klub sportigazgatója, Joaquín Caparrós szerint azonban klubjának nehéz dolga lesz, ha szeretne közös nevezőre jutni a Chelsea-vel.
Stamford Bridge / 1 éve
Álvaro Morata túl sokáig keresett és talált kifogásokat, hogy miért nem megy neki a gólszerzés Angliában. Ő is úgy gondolja, hogy itt az ideje befejezni a sopánkodást!
Premier League / 1 éve
A FourFourTwo összegyűjtötte azokat a játékosokat, akik a Premier League-szezont új csapatban kezdték, és bár érkezésükre nagyon várt mindenki, mégis csalódást okoztak, mert egyáltalán nem nyújtották azt, amit vártak volna tőlük.
1 éve
Egyre közeledik a nyári labdarúgó világbajnokság, már nyolcvan nap sincs hátra, de nem mindenki várja izgatottan a futballvilág legnagyobb eseményét. A FourFourTwo összeszedett tíz világsztárt, akik jelen állás szerint nem lesznek ott Oroszországban, bár némelyikük esetében azért mutatkozik rá némi esély.
2 éve
Szombaton a Chelsea 4-0-ra nyert a West Bromwich Albion otthonában a Premier League 12. fordulójában, a mérkőzés első gólját Álvaro Morata szerezte a 17. percben. Utána nagyon figyelt rá a védője, a videón jól látszik, mennyire.
2 éve
Andrés Iniesta, Álvaro Morata és Daniel Carvajal sem léphet pályára a spanyol labdarúgó-válogatott októberi két világbajnoki selejtezőjén.
2 éve
A Chelsea 2-0-ra nyert a Stamford Bridge-en az Everton ellen, Álvaro Morata pedig megint betalált, sőt, ő lett a Premier League történetének első játékosa, aki első két hazai meccsén gólt szerzett és gólpasszt adott.