címke: Alfredo di Stéfano

Akkor, régen... / 2 hónapja
Ma már nem ritka, hogy egy játékos másik nemzet válogatottját választja, mint ahol született vagy ahol esetleg felnőtt. Régen más volt a helyzet, más motiválta és kényszerítette rá a sztárokat. Íme, a hét legismertebb.
örömfoci / 3 hónapja
A világ akkoriban leghíresebb futballistáját, Alfredo di Stéfanót kommunista gerillák rabolták el Venezuelában, a Real Madrid ötszörös BEK-győztes csatárának még a pólója is ugrott.
Örömfoci / 1 éve
A világ akkoriban leghíresebb futballistáját, Alfredo Di Stéfanót kommunista gerillák rabolták el Venezuelában, a Real Madrid ötszörös BEK-győztes csatárának még a pólója is ugrott.
Örömfoci / 1 éve
AK47-esek, álruhások, autósüldözések, a brazil „Bin Laden”. Amikor a futballistákat vagy családtagjaikat elrabolják, kezdetét veszi a téboly, ahogy azt az FFT összeállítása is bizonyítja.
7 éve
Lakat T. Károly, a FourFourTwo állandó jegyzetírójának nekrológja Alfrédo Di Stéfano halálára. Raymond Kopa elfut a jobb szélen, egy remek csellel átjátssza az ellenfél balhátvédjét, már az alapvonal közelében jár, amikor bead, és… nem érkezik senki. 
7 éve
Már korábban megírtuk, hogy a spanyol-argentin Alfrédo Di Stéfano, a Real Madrid legendás futballistája, kétszeres aranylabdása és tiszteletbeli elnöke, Puskás Ferenc egykori zseniális csatártársa július 5-én szívinfarktust kapott, majd kómába esett. Állapotát stabilizálták, de július 7-én, nyolcvannyolc éves korában a kórházban elhunyt.