címke: Alexis Sánchez

Old Trafford / 2 hete
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
Manchester United / 1 hónapja
Csütörtökön a Manchester Untied főállású menedzserévé nevezték ki az eddig remek munkát végző Ole Gunnar Solskjaert, aki rögtön azt nyilatkozta, hogy a java csak most következik. Szerintünk is vannak kötelező feladatai a következő szezon előtt.
Premier League / 2 hónapja
A világ legjobb játékosai közül kettő, Mesut Özil (Arsenal) és Alexis Sánchez (Manchester United) sem tud bekerülni klubja kezdőcsapatába, de más csapatot sem talál magának. Hogyan jutottunk ide?
Old Trafford / 4 hónapja
A Manchester Unitedot vezető Ole Gunnar Solskjaer szerint a csapat sérülésből visszatért támadója, Alexis Sánchez hamarosan újra olyan jól játszhat majd, ahogy régen.
Örömfoci / 9 hónapja
Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján felidézzük a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a rúgott gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!
1 éve
Martin Keown, az Arsenal egykori válogatott játékosa szerint Mesut Özil, a csapat középpályása januéában el fogja hagyni a klubot, ugyanis sem neki, sem a klubnak nincs választása.
1 éve
Az angol bajnokság nyolcadik fordulójában kikapott a Watford otthonában az Arsenal, anely az utolsó percekben kapta a második gólt, és amelynek keretében ezúttal nem volt ott a csapat legjobbja, a chilei Alexis Sánchez.
2 éve
Hétfőn csak egyetlen mérkőzés lesz a tévében, az Arsenal látogat a Crystal Palace otthonába, amit Arsene Wenger szerint mindenképpen meg kell nyerni, ha az Ágyúsok nem akarnak lecsúszni a Bajnokok Ligája indulásról.